Tlf 5577 7770 · info@ravnd.dk

SPRITDISPENSER MED 10 LITER SPRITBEHOLDER

Efter COVID-19 udbruddet er der sket radikale skift i vores adfærd. Fokus er i den grad rettet mod håndhygiejne i det offentlige rum som et vigtigt parameter til at holde smitterisikoen nede.

GØR DET MED STIL

Glem alt om de små manuelle plastikbeholdere man ser stå mere eller mindre tomme mange steder. Her er en elegant og kontaktfri løsning fra rAVnD i høj kvalitet, der kan bruges alle steder, hvor mennesker mødes - hoteller, museer, virksomheder, shopping centre, restauranter, fitness centre, forlystelsesparker, lufthavne etc. Dispensere som vælter, løber tør, går i stykker eller ikke appellerer til brug er et no go.

STOR SPRITBEHOLDER PÅ 10 L SIKRER LANG DRIFT

Dispenseren er udstyret med en stor spritbeholder til flydende sprit på hele 10 liter, som giver op til 8.000 doseringer (ved 1,2 ml - kan justeres) inden genopfyldning. Dispenseren er kontaktfri via fotocelle og udstyret med drypbakke. Den findes desuden også som vægmodel og en mindre børnemodel.

LÆKKER FINISH - TILPASSET JER

Alt materiale er i høj kvalitet i et stilfuldt pulverlakeret stålkabinet, der er nemt at tørre af og vedligeholde. Leveres som standard i mørkegrå, sort eller hvid i en mat finish, men kan leveres i valgfri RAL farve ved bestilling af mindst 5 enheder af gangen mod en mindre merpris. Dispenserne kan også leveres med jeres firmanavn/logo påtrykt mod en merpris. Logo, speciel RAL farve samt væg- og børnemodel findes som specialbestilling.

Til indendørs brug.
230 V strøm. Leveres som standard med minimum 100 cm ledning.
Højde x bredde x dybde: 123 x 26 x 27 cm.
Vægt ca. 30 kg (uden sprit).

SPRIT TIL DISPENSERE

Vi har indgået aftale med Nordkemi Danmark om levering af sprit til dispenserne. Leveres i 5 liter dunke med 70% flydende sprit. Hvis I ønsker det, kan I tilslutte jer denne aftale med en yderst favorabel driftsøkonomi. Kontakt os for yderligere info.

INTERESSERET I EN DEMO?

Få en demo af den nye spritdispenser, så I bedre kan fornemme produktets finish og smarte design, den nemme vedligeholdelse samt det eksklusive indtryk den efterlader hos brugerne.

KØB ELLER LEJE

Du kan både leje eller købe den automatiske spritdispenser med 10 liter beholder alt efter, hvad der passer dig bedst. Den kan lejes for perioder af 1 - 5 år og du har fuld driftsgaranti inkluderet i prisen. Skulle der mod forventning opstå fejl, så kontakter du os bare på telefon 5577 7770 eller email info@ravnd.dk og vi tager os af resten. Vil du hellere eje, så tilbyder vi salg både med og uden servicekontrakt.
Kontaktløs spritdispenser med 10 liter beholderKONTAKT OS

for demo og priser.

Tlf 5577 7770
info@ravnd.dkrAVnD AV Design & Distribution
Jernbuen 1
4700 Næstved
Danmark

CVR 41358653
Tlf 5577 7770
info@ravnd.dk

Åbningstider
Mandag - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 15.30
- Produkter
- Leje af produkter
- Om os
- Kontakt
- Ansvarsfraskrivelse

Copyright 2021 rAVnD AV Design & Distribution