Tlf 5577 7770 · info@ravnd.dk

ANSVARSFRASKRIVELSE

Hjemmesiden www.ravnd.dk ejes og drives af rAVnD Design & Distribution, Jernbuen 1, 4700 Næstved, CVR-nr. 41358653.

rAVnD AV Design & Distribution opfordrer til at læse denne ansvarsfraskrivelse, når hjemmesiden benyttes. Ved at gå ind på www.ravnd.dk accepterer du ansvarsfraskrivelsen.

Hjemmesidens indhold, så som logoer, tekst, grafik, billeder og videoer er rAVnD AV Design & Distributions ejendom. Indholdet er beskyttet af loven om ophavsret, og gengivelse eller videredistribution af hjemmesidens informationer i be- eller ubearbejdet form er derfor ikke tilladt uden forudgående skriftlige tilladelse fra rAVnD..

rAVnD AV Design & Distribution forsøger at sikre, at alle informationer er så præcise som muligt, men fraskriver os ethvert ansvar for tab eller skade, – såvel direkte som indirekte – der måtte opstå som følge af brugen af informationer fra ravnd.dk. Det gælder også eventuelle computervira forårsaget af downloads. rAVnD AV Design & Distribution kan ikke gøres ansvarlig for indholdet på de websites og eksterne dokumenter, vi linker til.

Formålet med oplysningerne på hjemmesiden er udelukkende af generelt vejledende karakter. Anvendelsen sker på brugerens eget ansvar. rAVnD AV Design & Distribution er berettiget til på ethvert tidspunkt at ændre hjemmesidens indhold uden forudgående varsel.
Hjemmesiden og eventuel brug heraf er underlagt dansk ret, og tvister som udspringer af indholdet på hjemmesiden skal afgøres efter dansk ret ved de danske domstole.

For yderligere information eller anmodning om korrektion i tilfælde af fejl kontakt venligst rAVnD AV Design & Distribution på info@ravnd.dk..

rAVnD AV Design & Distribution
Jernbuen 1
4700 Næstved
Danmark

CVR 41358653
Tlf 5577 7770
info@ravnd.dk

Åbningstider
Mandag - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 15.30
- Produkter
- Leje af produkter
- Om os
- Kontakt
- Ansvarsfraskrivelse

Copyright 2021 rAVnD AV Design & Distribution