Tlf 5577 7770 · info@ravnd.dk

SPRITDISPENSER MED 21” SKÆRM OG STEREOLYD

Efter COVID-19 udbruddet er der sket radikale skift i vores adfærd og fokus er rettet mod håndhygiejne og information. En tendens vi tror på er kommet for at blive. Derfor har vi nu kombineret disse to ting i denne kontaktfrie spritdispenser med skærm og lyd fra rAVnD. En elegant løsning i høj kvalitet, der kan bruges alle steder, hvor mennesker mødes - hoteller, museer, virksomheder, shopping centre, restauranter, fitness centre, forlystelsesparker, offentlige institutioner, lufthavne etc.

STOR BEHOLDER SIKRER LANG DRIFT

Dispenseren er udstyret med en stor spritbeholder på 5 liter, som giver op til 3.000 doseringer (ved 1,7 ml - kan justeres) inden genopfyldning. Dispenseren er kontaktfri via fotocelle og udstyret med drypbakke, så den ikke drypper på gulvet. Kan anvendes med både flydende sprit og gel. En indikatorfunktion lyser rødt i god tid, inden beholderen skal fyldes op.

BRUG SKÆRMEN TIL BÅDE INFORMATION OG REKLAME

Dispenseren har en indbygget 21” skærm og stereo lyd. Kan vise video og billeder samt gengive lyd direkte fra et USB stick, men kan også integreres med nogle infosystemer. Skærmen fanger folks opmærksomhed, så brug den også til reklame - I skifter nemt selv indholdet. Skærmen har en god lysstyrke og er udstyret med hærdet glas for god sikkerhed og er vandtæt foran.

LØSNING I HØJ KVALITET

Alt materiale er i høj kvalitet i et stilfuldt metalkabinet, der er nemt at tørre af og vedligeholde. Leveres på fod, men kan også leveres til vægophæng. Løsningen kører på strøm. Senere på året lanceres en batteriversion, så dispenseren også kan bruges, hvor der ikke er adgang til strøm.

SPRIT TIL DISPENSERE

Vi har indgået aftale med Nordkemi Danmark om levering af sprit til dispenserne. Leveres i 5 liter dunke med 85% sprit med gel eller 70% flydende sprit. Hvis I ønsker det, kan I tilslutte jer denne aftale med en yderst favorabel driftsøkonomi. Dispenserne kan leveres med jeres eget logo mod en merpris. Kontakt os for yderligere info herom.

INTERESSERET I EN DEMO?

Få en demo af den nye spritdispenser med skærm og lyd, så I bedre kan fornemme produktets finish og smarte design, den nemme vedligeholdelse samt det eksklusive indtryk den giver brugerne.

KØB ELLER LEJE

Du kan både leje eller købe den automatiske spritdispenser med skærm og lyd alt efter, hvad der passer dig bedst. Den kan lejes for perioder af 1 - 5 år og du har fuld driftsgaranti inkluderet i prisen. Skulle der mod forventning opstå fejl, så kontakter du os bare på telefon 5577 7770 eller email info@ravnd.dk og vi tager os af resten. Vil du hellere eje, så tilbyder vi salg både med og uden servicekontrakt.

KONTAKT OS

for demo og priser

Tlf 5577 7770
info@ravnd.dkrAVnD AV Design & Distribution
Jernbuen 1
4700 Næstved
Danmark

CVR 41358653
Tlf 5577 7770
info@ravnd.dk

Åbningstider
Mandag - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 15.30
- Produkter
- Leje af produkter
- Om os
- Kontakt
- Ansvarsfraskrivelse

Copyright 2023 rAVnD AV Design & Distribution