Tlf 5577 7770 · info@ravnd.dk

OM OS

rAVnD AV-Design & Distribution blev oprindeligt grundlagt som et underliggende selskab til AV-HUSET A/S for at tage sig af de mange specielle designopgaver på AV-udstyr og beslag mv., som AV-Huset anvender i forbindelse med udførsler af specialinstallationer for deres kunder.

Af mange forskelligartede opgaver blev der blandt andet i 2012 designet AVH-RD1 - en elegant piedestal til dome-kamera for anvendelse i konferencelokalerne hos den Afrikanske Udviklingsbank i både Tunesien, Kenya og på Elfenbenskysten og en super elegant fod RD-ARH5 for Hotel-TV til en stor dansk hotelkæde.

Ovenstående resulterede i en varemærkeregistrering hos Patent- og Varemærkestyrelsen 4. april 2012.

Mange spændende opgaver og designs er løbet gennem rAVnd igennem årene og seneste skud på stammen er den unikke dispenser ”SafeGuard”, hvor vi har været meddesigner på udviklingen af produktet.

Gennem årene har rAVnD haft flere og flere opgaver og beslutningen om, at udskille firmaet som et selvstændigt selskab i foråret 2020 faldt helt naturligt, da det direkte salg af designs og produkter har taget fart.

Ejerkredsen bag rAVnD er hovedaktionærerne i AV-HUSET A/S, hvorved de to selskaber er tæt forbundet.

Går du med et ønske om at få klaret en specialopgave, der relaterer sig til vores ekspertise, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtigende snak og høre om mulighederne.

Og ellers håber vi, du finder inspiration i vores spændende kvalitetsprodukter.

God fornøjelse.

Telefon: 5577 7770
Email: info@ravnd.dk


rAVnD AV Design & Distribution
Jernbuen 1
4700 Næstved
Danmark

CVR 41358653
Tlf 5577 7770
info@ravnd.dk

Åbningstider
Mandag - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 15.30
- Produkter
- Leje af produkter
- Om os
- Kontakt
- Ansvarsfraskrivelse

Copyright 2021 rAVnD AV Design & Distribution